inregistrare
participa la eveniment

Va rugam completati formularul de mai jos pentru a va inregistra la evenimentul Social Media for Parents. Taxa de participare la eveniment include: accesul la prezentarea inclusa in program, pauzele de cafea, accesul la materialele si prezentarea speakerului inclus in program.

Date de contact
Prenume*
Nume*
Functie*
Companie*
Domeniul de activitate*
Adresa*
Localitate*
Judet
Cod postal
Telefon fix*
Telefon mobil
Fax*
Email*
Date pentru facturare
Nume complet companie*
Sediul social*
Certificat de inregistrare fiscala*
Nr. de inregistrare registrul comertului*
Banca*
Cont*Dupa momentul inregistrarii veti primi, in maxim 24 de ore, factura la adresa de e-mail indicata in formular.

Vreau sa particip la Social Media for Parents si voi plati suma de 250 Ron, TVA inclus

 

DISCOUNT DE GRUP

Pentru 3 sau mai multe persoane din cadrul aceleiasi companii participante la eveniment se acorda o reducere de 10%.


Cum platesti?

Prin transfer bancar/mandat postal - plata in lei la cursul BNR din ziua respectiva in contul RO28 RZBR 0000 0600 0775 2420 (lei), deschis la Raiffeisen Bank, sucursala Dorobanti, beneficiar Evensys Consult, suma platibila pana in data de 7 iulie 2015.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati departamentul de evenimente al companiei Evensys la tel. 021.231.72.13-16. Completand acest formular sunteti de acord ca datele dumneavoastra sa fie prelucrate, sa intre in baza de date a Evensys si sa primiti ocazional materiale informative de la Evensys si partenerii sai.

 

Returnarea taxelor de participare

Anularile de participare inregistrate pana in data de 7 iunie 2015 au dreptul la o rambursare completa a taxelor achitate. In cazul anularii participarii in perioada 9 - 26 iunie 2015, taxele vor putea fi returnate in procent de 50%. Daca anularea inscrierii survine incepand cu data de 26 iunie 2015, taxele nu vor mai putea fi returnate.

Social Media for Parents aduce o serie de avantaje partenerilor, contribuind la pozitionarea brandului, determinand asocierea acestuia cu specificul evenimentului si oferind oportunitatea de a interactiona direct cu persoane relevante pentru companie.